Количка
0 продукта
 
Партньори
 

МЛМ бизнес

В България всички разбират от футбол и от... МЛМ бизнес

 

Въпреки това, не можем да се похвалим с успехи в световния футбол (с едно изключение!), нито някой е успял да направи милиони от Мулти Левъл Маркетинг (МЛМ)

Настоящата статия не е за футбола, а за МЛМ и по-точно за това как да печелите няколко хиляди лева всеки месец. Моля не четете статията по нататък, ако тази възможност не представлява интерес за вас.

Multi (мулти) – много

Level (левъл) – нива, степени

Marketing (маркетинг)

 

Маркетинг на много нива (МЛМ)

 

Нека първо да видим какво представлява понятието МАРКЕТИНГ - съвкупност от дейности, които придвижват потока от продукти и услуги от производителя до потребителя.

Следователно, ставайки част от един успешен МЛМ бизнес, вие просто трябва да съдействате за придвижването на един продукт до крайния потребител.

Как?

На много нива (мулти левъл)!

 

Много хора се колебаят да се включат в даден МЛМ бизнес, защото не разбират същността му, бъркат го с директните продажби, където търговския агент обикаля от врата на врата и предлага някаква стока. Това не е МЛМ бизнес.

В МЛМ вие работите за себе си, но не сами, а заобиколени от хора, които са ваши приятели. И запомнете – не продавате директно стоката или услуга на тях или те на вас, а само участвате заедно в придвижването на продукта до крайния клиент.

 

Как?

На много нива (мулти левъл)!

 

Време е да обясня какво означава това и как се прави ефективен бизнес в МЛМ компания.

 

За да бъде ефективен един МЛМ бизнес, е необходимо да имате:

  1. Качествен продукт – това е първото и най-важно условие. Този продукт трябва да ви харесва и трябва вие самите да го ползвате. МЛМ компанията предлага на хората, които станат нейни консултанти, да закупят качествени продукти по цени на едро (с голяма отстъпка). Всеки би искал да се възползва от подобна оферта, при условие че продуктът му харесва.
     
  2. Приятели (близки, роднини, съседи, познати, съученици, колеги, съотборници и т.н.) с които да споделите информацията, която вече имате за продукта.

 

Съвсем естествено е, ако сте доволни от един продукт да споделите това с приятели. Това, което вие харесвате, вероятно също ще им хареса!  Това е нещо, което правим ежедневно. Но в МЛМ имате възможност да спечелите от споделянето на подобна информация! При това, с колкото повече хора споделяте за продукта, който ползвате, толкова повече ще печелите!

 

И тук идва най-важният момент – колко хора трябва да информирате –  10, 20, 50, 100 или повече?

 

Правилният отговор е 5 човека.

Да, 5 (пет)!

Ако не споделите с никой информацията, ясно е, че МЛМ бизнеса ви няма дори да стартира, ако споделите с двама-трима – ще върви, но бавно, ако споделите с повече от 5 човека, нещата също няма да се получат както трябва. Да не би пък числото 5 да е магично?

 Да разгледаме няколко случая

 

  1. Споделяте информацията за продукта с 2-ма ваши приятели и те се присъединяват към вашата мрежа и ползват продукта. Те от своя страна споделят с още двама. Последните споделят с двама свои приятели, и те също с още двама.

 

1 ниво: 2 човека
2 ниво: 2х2=4
3 ниво: 4х2=8
4 ниво: 8х2=16 човека
 

Във вашата структура от 4 нива ще има общо 30 човека (16+8+4+2)

 

  1. Споделяте информацията с 3-ма, те правят същото, както и техните приятели, и техните приятели.

1 ниво: 3 човека
2 ниво: 3х3=9
3 ниво: 9х3=27
4 ниво: 27х3=81

 

Във вашата структура от 4 нива ще има общо 120 човека (81+27+9+3)

 

       3. Споделяте информацията с 5-ма приятели, те правят същото, както и техните приятели, и техните приятели.

 

1 ниво: 5 човека
2 ниво: 5х5=25
3 ниво: 25х5=125
4 ниво: 125х5=625 човека!

 

Ако съберем 5+25+125+625=780 човека. Ето това вече е една голяма организация, която работи за вас! И вие печелите % от оборота й, защото сте помогнали за придвижването на стоката от компанията производител, до крайния клиент. При това, забележете, вие сте информирали за компанията и продуктите само 5 човека, а имате 780 човека, които индиректно работят за вас. И това е само началото, стигнали сте едва до 4-то ниво от вашия мулти-левъл бизнес. Можете сами да пресметнете какво се получава на 5-то или 6-то ниво на развитие на вашата организация.

 

Веднага ще кажете, защо да не направим примера с 10, 15 или повече човека – ще се получат значително по-големи стойности. Да, но това ще бъде просто една теория. Практиката в МЛМ бизнеса е показала, че вие можете да работите ефективно най-много с пет човека.

 

Защото да информирате 5 човека за даден продукт и те да започнат да го ползват не е трудно. Но вие също трябва да ги обучите как да развият своя собствен МЛМ бизнес, защото вашият успех е немислим без техния. Не е трудно, още повече, че в условията на настоящата криза, всеки има нужда от допълнителни доходи, но на този етап трябва първо вие да направите стъпката и да изберете МЛМ компания, в която да се развивате.

 

Това, което ви предлагаме като възможност е да се регистрирате като консултант в козметичната компания ТИАНДЕ, която е организирала своите продажби на принципа на Мулти Левъл Маркетинг (МЛМ)

 

На този сайт можете да видите над 350 козметични продукта, които компанията предлага. Високо качество, конкуретни цени, уникално действие (ефектът от приложението на продуктите се вижда веднага, или до няколко дни!)

Повече за компанията можете да научите тук:

http://tiandebg.net/index.php?route=information/information&information_id=7

 

Изключителната възможност, която ви предлагаме е да се регистрирате БЕЗПЛАТНО като консултант на ТИАНДЕ за България, и да ползвате 35% отстъпка от цената за всички продукти.

 

Втората, вече бизнес възможност, е да развиете собствена мрежа и да печелите 100, 200, 500, или 1000+ лв. от структурата, която изградите, според маркетинг плана за развитие в компанията, който можете да видите тук:

http://tiandebg.net/index.php?route=information/information&information_id=8

Това, което трябва да знаете е, че за 5-те години на своето съществуване, от 2007 г досега, Тианде има ежегоден ръст на оборота на стоки от 400% , при това в условията на световна икономическа криза. Само за 3 месеца, откакто е в България, 11 консултанти на Тианде вече са с ранг директор, от които 5 са сребърни директори и един - перлен! А развитието на българския и европейския пазар за продуктите на Тианде тепърва предстои.

 

И още, за регистрираните предлагаме безплатно обучение, презентации на продуктите в изградената мрежа от дистрибуторски центрове в България, система от бонуси и награди (парични премии, лаптопи, екскурзии, леки автомобили) за най-добрите консултанти.

 

Станете част от екипа на Тианде България

Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО оттук:

http://tiandebg.net/index.php?route=information/information&information_id=6