Количка
0 продукта
 
Партньори
 

ТианДе - козметична компания

Tian De — в превод от китайски означава небесно съвършенство.
ТианДе е руска козметична компания, основана през 2007 г. чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти на традиционните китайски лечители.

tiande
В производството на продуктите на компанията TianDe се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени момент от време, според лунния календар.

Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и морските глъбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.

Всички те отговарят на международния стандарт за качество (ISO 9001-2002). Комплексната система за контрол на качеството в производството осигурява високия стандарт и ефективността на продуктите с марка TianDe.

Целта на компанията не е само бизнеса, кариерата, печалбите. Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип. Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив”

 

Пред вас е една бизнес възможност, която може да промени съдбата Ви към по-добро!

Ако сте заинтригувани моля, свържете се с нас оттук оттук и ще отговорим на вашите въпроси.