Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Регистрация в ТианДе

Изберете вашия път за развитие в компания TIANDE

  1. Да купувате продуктите на Тианде на преференциални цени за ваше лично ползване. Няма изисквания за минимална покупка. Купувате това, което Ви харесва и в количество избрано от Вас.
  1. Да продавате козметичните продукти на Tiande на каталожната им цена. Също няма изисквания към вас за това кога и колко да работите. Но както е във всеки бизнес, по-големият оборот води до по-голяма печалба
  1. Да привлечете нови консултанти и да изградите собствена дистрибуторска мрежа, от която ще печелите от 5% до 37% допълнителен бонус - в зависимост месечните продажби на вашата структура.
  1. Допълнителни стимули за най-успешните представители, под формата на парични премии и награди (автомобили, екскурзии, лаптопи)

Избирайки да работите в екипа на Тианде, попадате във вече утвърдена международна компания, ще си сътрудничите с млади и енергични хора, и ще предлагате продукти, които се продават с лекота, след като веднъж бъдат изпробвани от клиентите.

Ние ще ви дадем цялата необходима информация – ценоразпис, каталог, маркетинг план, собствен онлайн офис и др. –  за да можете да стартирате. Ако желаете да се развивате като лидери в продажбите, ще можете да участвате в корпоративното обучение, семинари и тренинги, които организираме.

ВАЖНО, регистрацията не ви обвързва с финансови условия, неустойки, задължения или трудови правоотношения. Ще получите допълнителна информация и личен регистрационен номер в TianDe, с който можете да закупувате продукти от този онлайн магазин, както и от всеки склад на Тианде.

Моля попълнете формуляра по-долу. Ние ще се свържем с вас по телефон или имейл, за потвърждение на информацията, както и за да отговорим на вашите въпроси.

Всички полета маркирани с * са задължителни.
Информацията е конфиденциална и ще се използва само в TianDe
 

За превенция срещу автоматичен спам, моля отговорете на следния въпрос

* Колко е 10 + 15?  

* Потвърждавам, че нямам друга регистрация в компания ТианДе. ВНИМАНИЕ! Ако желаете да се регистрирате под конкретен спонсор използвайте този линк към сайта на TianDe.ru